Herreklip

We like to make it personal

Leder du efter en herrefrisør i Herning, så kig forbi Hos Majed. Vores kunder kommer igen, og igen, og igen fordi de er glade for det vi leverer. Vi leverer altid høj service og går op i at du får et cut der passer perfekt til dig, og en frisure præcis som du vil have det.

Skal du have et nyt cut. Eller vil du gerne beholde det cut du plejer at få men har brug for at det står helt skarpt, så kom forbi Hos Majed. Vi rådgiver altid vores kunder til at få det bedste cut til netop dem. Vi kræser om hver enkelt frisure og sætter os ind i hvad du gerne vil have. Vi kommer også meget gerne med forslag til hvad der vil se skarpt ud til netop dig. Læs hvad vores kunder skriver om os nederst på siden og kom forbi os på Viborgvej og vi hjælper dig til at finde det rette cut! Vi giver altid en god oplevelse og en god snak.

Tjek vores værk

Ønsker du at se flere af vores cuts eller få inspiration til din næste frisure, så besøg os på instagram og tjek nogle af de frisurer ud som vi løbende lægger op der.

Hvis du har spørgsmål omkring herreklip så ring endelig til os på 22 92 55 55. 

Kig forbi butikken når det passer dig, og få et helt nyt cut eller en tilpasning/fade, eller book en tid online i vores booking system, eller over telefonen så står vi klar til at servicere dig så dit hår står max skarpt!

FADE

Alm. klip

Skæg – læs mere her

Google rewiews hos majed
Trust pilot hos majed

Klar til ny cut?  Book din tid her!

Åbningstider
  • Mandag – Fredag 09:30 -17:40
  • Lørdag 09:30 -14:00
  • Søndag Lukket
Kontakt
  • Viborgvej 97 – 7400 Herning
  • 22925555
  • info@hosmajed.dk