kunder Vi sponsorer

Google rewiews hos majed

Hvad syntes vores kunder?

Først og fremmest helt igennem fantastisk service.
Frisøren, som jeg besøger regelmæssigt, er en af de bedste frisører, jeg nogensinde har besøgt. Deres ekspertise i at skabe pæne frisurer, der passer til min hovedform og personlighed, balancen er simphelthen bemærkelsesværdig perfekt. Der er altid en afslappet og behagelig atmosfære i salonen, og personalet er venligt og professionelt.

Jeg kan især godt lide deres evne til at lytte til mine ønsker og samtidig give mig deres professionelle råd og anbefalinger. Jeg føler mig altid tryg og velplejet efter en hyggelig behandling hos dem.

Jeg kan varmt anbefale denne frisør til alle, der ønsker en fantastisk oplevelse og en dejlig frisure, der passer til deres helt egen personlige stil.

Fantastisk oplevelse gang på gang. Må indrømme at jeg var lidt skeptisk i starten. Men majed er uden tvivl den varmeste barber i Herning. God service og god fade hver gang.

Meget sjældent er jeg tilfreds, når jeg bruger klipningstjenester, men kommer du til denne salon er du garanteret den bedste service med den bedste klipning. Jeg anbefaler!